Word vrijwilliger!

Vrijwilligers

De Kaaimannen, een bende gedreven, dynamische mensen met een passie voor cultuur en theater zijn op zoek naar extra Kaaimannen om onze vaste kern uit te bereiden. De Kaaimannen zijn de drijvende kracht achter het 2-daags internationale straattheater en circus Theater aan Twater in Boom, het sociaal circus “Circus Kummelé”, het culinaire event Resto à l’eauHoekstock – het festival vol love and peace in ‘den Hoek’, OINK the big pig, en nog zo veel meer. De Kaaimannen steken regelmatig ook de handen uit de mouwen tijdens evenementen in Boom, denk maar aan Lekker Klassiek, Xtreme Xperience,… En, we stonden ook al als artiestenbegeleiders backstage de mainstage van Tomorrowland.

We hebben al wel een paar handige harry’s, creatievelingen, … maar we zijn dringend op zoek naar nieuw bloed om ons team uit te bereiden, want extra handen zijn steeds welkom. Dus, heb je vier handen aan je lijf en een grote bek ? Wil je ook een leuke uitdaging met een fikse beet aan ? Voor of achter de schermen, specifiek voor één van onze activiteiten of voor allemaal,… Dan kunnen De Kaaimannen jou gebruiken!

Als je zin hebt om mee te werken aan Theater aan Twater of aan één van onze andere projecten (Circus Kummelé, OINK,…), neem dan contact op met René De Mayer via rene.anita@telenet.be