Vrijwilliger worden

De Kaaimannen, een bende gedreven, dynamische mensen met een passie voor cultuur en theater zijn op zoek naar extra Kaaimannen om onze vaste kern uit te bereiden. De Kaaimannen zijn de drijvende kracht achter het 2-daags internationale straattheater en circus Theater aan Twater in Boom, het sociaal circus “Circus Kummelé”, het culinaire event Resto à l’eau, Hoekstock – het festival vol love and peace in ‘den Hoek’, OINK the big pig, en nog zo veel meer. De Kaaimannen steken regelmatig ook de handen uit de mouwen tijdens evenementen in Boom, denk maar aan Lekker Klassiek, Xtreme Xperience,… En, we stonden ook al als artiestenbegeleiders backstage de mainstage van Tomorrowland.

We hebben al wel een paar handige harry’s, creatievelingen, … maar we zijn dringend op zoek naar nieuw bloed om ons team uit te bereiden, want extra handen zijn steeds welkom. Dus, heb je vier handen aan je lijf en een grote bek ? Wil je ook een leuke uitdaging met een fikse beet aan ? Voor of achter de schermen, specifiek voor één van onze activiteiten of voor allemaal,… Dan kunnen De Kaaimannen jou gebruiken!

Bij de organisatie van Theater aan Twater komen verschillende aspecten aan bod: programmatie, communicatie, logistiek, administratie, look & feel,… Elke Kaaiman kiest zelf aan welke werkgroep hij/zij wenst mee te werken. We zoeken ook handige harry’s en handige marietten die een paar uurtjes per week mee kunnen helpen met het maken van een heleboel materiaal voor Theater aan Twater: kostuums, props, decoratie, … Je bepaalt dus zelf hoeveel tijd je kan besteden aan de voorbereiding van TAW.

Tijdens het festival zelf kunnen we gelukkig rekenen op extra vrijwilligers. Elk extra paar handen is meer dan van harte welkom. Voor TAW zijn we specifiek op zoek naar vrijwilligers voor volgende functies :

  • artiestenbegeleiders
  • runners
  • medewerkers kassa
  • bestuurders shuttle
  • handige harry’s, voor opbouw en afbraak

Je komt terecht in bende gedreven, dynamische mensen, met een passie voor cultuur en theater. Vrijwilligers zijn onbetaalbaar voor de Kaaimannen en Theater aan Twater. 

Als je zin hebt om mee te werken aan Theater aan Twater, en je meer wilt weten over één van deze functies, neem dan contact op met René De Mayer via rene.anita@telenet.be