Opgelet: Bar Hasart On Faair geannuleerd wegens hevige regen, morgen wel open

Opgelet: Bar Hasart On Faair geannuleerd wegens hevige regen, morgen wel open
Met spijt in het hart moeten we op advies van de installatiekunstenaars Bar Hasart On Faair annuleren. Er wordt vanaf 19u 100 procent kans op felle regen voorspeld en de combinatie heel veel elektriciteitskabels en materiaal en felle regen is niet zo gezond en al helemaal niet veilig.
Alle artiesten hebben toegezegd voor een later moment, misschien in de vorm van een parkwandeling. Jullie houden dit dus zeker te goed, zo zijn we.
We sluiten uitzonderlijk vandaag de Bar om een en ander op te ruimen na de storm van vannacht ook. Morgen zondag 27 september is het dan echt de allerlaatste dag van de parkbar. Dankzij Smeets – Peeterman kunnen we iedereen een shotje van de nieuwste jeneversmaken aanbieden.
De wandelingen gaan ook door (tickets via www.kaaimannen.be/tickets) en er is het optreden van Boaval onder onze verwarmde tent. We verkopen ook onze laatste snacks uit en je kan uiteraard de bieren van De Leste proeven: De Leste Kaaiman, het Antwerps Blondje en Den Doenkere (het lijkt wel het begin van een mop … er waren eens …).
Komen jullie ons nog één keer opzoeken?