De Rode Duivels én Theater aan Twater hebben jullie hulp nodig !

downloadWoensdag 22 juni spelen de Rode Duivels tegen Zweden hun laatst EK-wedstrijd van de voorronde. Het is dus nodig dat eenieder de Rode Duivels komt aanmoedigen op groot scherm op de Heldenplaats in Boom.

Voor de organisatie is het de afsluiter van het festivalweekend van Theater aan Twater en Ubuntu Festival. Beide festivals kunnen uw steun meer dan ooit gebruiken na het slechte weer, voor op zaterdag, en de daaruit volgend erg tegenvallende inkomsten.

Theater aan Twater roept dan ook niet alleen de voetbalfans, maar gewoonweg elke sympatisant van het festival op om een pint of een mojito te komen drinken en ons zo een duwtje in de rug te geven en ons door deze moeilijke editie te helpen. Vanaf 19u is DJ Joey aanwezig, die vrijwillig komt draaien om er de sfeer in te brengen. Ook het Booms Frituur is van de partij. Laat ons er nog een flinke lap op geven dus en er een mooie en sfeervolle Duivels-avond van maken!

Later deze zomer geven De Rupelsoldaten ook nog een benefietoptreden voor de vzw Kaaimannen. Tegelijkertijd heeft de vzw Kaaimannen stappen ondernomen tegen de contractbreuk van Star Bugs, één van de hoofdacts die zaterdag niet op de afspraak verscheen.