Clandestino: wat valt er te beleven?

Clandestino: wat valt er te beleven?

Een overzicht …

10 september: Roland Van Campenhout, Tim Ielegems and friends

Met onder meer een Johnny Van Breedam als gast. Voorprogramma Mojo Daemons

17 september: Dimitri Leue en ‘Maura en de zeven magen van eenzaamheid’

Dimitri Leue speelt na 24 jaar opnieuw zijn allereerste voorstelling. Nog steeds staat de theaterwereld er versteld van hoe Leue op zo’n jonge leeftijd zo’n prachtige tekst kon schrijven. Met nieuwe muzikale begeleiding door Toon Offeciers.

Een man zit vast in zijn liefdesverdriet.
Hij ontmoette de vrouw van zijn leven.
Haar leven besliste daar anders over.
Hij kauwt en herkauwt zijn geluk.
Hij weigert om het door te slikken.
Een gevecht met de wijzers van de klok,
hij wil terug.
De taal wordt lijfelijk.
“Ik kauw en herkauw al de letters van de woorden die uw zinnen vormden in mijn zeven magen der eenzaamheid”

24 september: Lady Linn Duo

Lady Linn aka Lien De Greef heeft ondertussen 5 full albums op haar naam staan. Haar 5de en (15de) kwam uit in oktober 2018 bij Caroline Music. Ze kon in de loop der jaren een gouden plaat, een platinum plaat, 3 MIA’s, een Radio 2 Zomerhit en een heel gesmaakte passage in de de populaire tv show Liefde Voor Muziek aan haar palmares toevoegen. Live staat ze garant voor kwaliteit, passie, fantastische zang en bovenal plezier.

(Foto credits: Roën Lommelen).

 

 

 

 

 

 

Naast haar reguliere optredens met de Magnificent Seven en soms ook met haar Magnificent Bigband treedt Lady Linn nu ook op met partner en vaste Magnificent Seven bassist Filip Vandebril. Filip Vandebril maakt ook deel uit van Black Flower, The Valerie Solanas en Antwerp Gipsy Ska Orkestra. Samen brengen ze klassieke Lady Linn songs in uitgeklede, intieme en nooit gehoorde versies. De unieke combinatie van zang en bas, bij sommige songs aangevuld door piano, staat garant voor een onvergetelijk concert.

1 oktober: Comedy Happy Hour: Kamal Kharmach en ?

Kamak Kharmach bereidt zich volop voor op zijn nieuwe eindejaarsconference en daar horen een reeks try-ouots bij. Op 1 oktober brengt hij in de Clandestino-reeks een van zijn eerste try-outs voor 70 toeschouwers. Een tweede comedian (naam deze week bekend) doet wat verderop een optreden voor 70 andere toeschouwers. En tijdens de pauze wordt er doorgeschoven, nadat de stoeltjes ontsmet zijn natuurlijk. Twee comedians voor de prijs van één: happy hour comedy dus.

8 oktober: Johan Verminnen intiem

15 oktober: nog te bepalen.