Cadeautip: Blind Getrouwd

Nog op zoek naar een leuk en grappig kerstcadeau? Doe dan misschien tickets cadeau voor de voorstelling Blind Getrouwd op zondag 5 mei om 15u in de schouwburg van CC De Steiger in Boom: met Peter Bulckaen, Tine Priem, Guillaume Devos, Jeroen Maes en vooral ook Greet Rouffaer. De actrice woont trouwens in Boom en is tevens meter van OinK en Circus Kummelé, het sociaal circusatelier voor kansarme jongeren hier. Het is de eerste keer dat ze ‘thuis’ speelt.

De opbrengst van de voorstelling gaat dan ook integraal naar Circus Kummelé.

‘Blind Getrouwd’ is de opvolger van de succesvolle komedies ‘Komen (vr)Eten’ en ‘Dubbeldate’ die eerder volle zalen lokten. Het is wederom van de hand van komedieschrijver Jeroen Maes.

Marc en Francine maken zich grote zorgen over het liefdesleven van hun dochter. Steeds komt ze thuis met een jongen die niet echt naar de zin is van de twee nogal kieskeurige ouders. Maar deze keer schijnt ze toch de hoofdvogel afgeschoten te hebben. Haar nieuwe vriend Jonas lijkt de perfecte schoonzoon. Degelijke Vlaamse jongen, Advocaat in spé, dit kan niet fout gaan! Op de avond van de eerste kennismaking is de opwinding dan ook groot. Maar bij de entree is het toch even schrikken, hij draagt een zwarte zonnebril en dan … die stok??  

Marc en Francine zijn in alle staten en willen een ‘blinde trouw’ kost wat kost vermijden. Of ze slagen in hun plan daar komt u achter tijdens deze hilarische komedie waarbij de ene doldwaze situatie blindelings de andere opvolgt.

‘Liefde maakt blind’ maar of ze ook overwint … ?

Tickets bestellen kan via de link op onze website hier rechts www.kaaimannen.be