Boom strikt Circus Ronaldo

Boom strikt Circus Ronaldo

In afwachting van een mogelijks nieuwe editie van Theater aan Twater brengt de vzw Kaaimannen toch al wat circustheater naar Boom. Van 19 tot en met 21 augustus halen zij immers Circus Ronaldo binnen met de voorstelling Swing en daar zijn ze zeer blij mee.

“Het is een eer, een genoegen, een plezier om Circus Ronaldo nog eens aan de Bomenaars en heel de Rupelstreek aan te bieden: een absolute aanrader die er enkel kon komen in samenwerking met #BeleefBoom en CC De Steiger. Het is wat ons betreft een van de hoogtepunten van de nieuwe, culturele zomer in onze regio”, zeggen voorzitter Peter De Ridder en programmator Patrick Poppe.

Er zijn voorlopig op drie dagen voorstellingen gepland, met name donderdag 19, vrijdag 20 en zondag 21 augustus en dat telkens om 20.15u.

De exacte locatie wordt later nog bekend gemaakt, na enkele plaatsbezoeken door Circus Ronaldo zelf.

Bedenker van Swing is Nanosh, de zoon van Danny Ronaldo. Nanosh behoort tot de zevende generatie van deze bijzondere circusfamilie. Met de voorstelling ‘Swing’ opent hij een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij.

Een frisse waaier van speelse allround circusartiesten en muzikanten trekken al hun registers open op maat van de swingmuziek uit de thirties and fourties. Groots spektakel en kleine knipogen, aanstekelijke speelsheid en een vleugje verleiding. Met ‘Swing’ maakt Circus Ronaldo de piste vrij voor de jongere generatie en keert Nanosh Ronaldo terug naar de formule van het oude circus en de carnivale.

‘Swing is een ouderwetse, warmbloedige circusavond zoals je ze nog zelden ziet, badend in een retrosfeertje en met een grote bigband – of toch een automatische installatie van de orgelfamilie Decap.’ – De Standaard

Een voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.

Info en tickets via www.desteigerboom.be