Belangrijk bericht in verband met #LikeMe

Belangrijk bericht in verband met #LikeMe
Like me

Na een veiligheidsoverleg met politie, brandweer en de burgemeester en de overrompeling in Mechelen vorige week (10.000 fans) en onze eigen ervaringen met BabaYega en Ghost Rockers is ons opgelegd om het aantal jongeren te registreren. Nu hebben we immers totaal geen zicht meer op de ‘gratis’ aanwezigen. Het helpt ons om een veilig optreden te garanderen en daar zijn we allemaal voor toch?

Alles even op een rijtje

1) Registratie en dus toegang blijft gratis tot en met 16 jaar, maar we vragen dus wel om zich te registreren via ons ticketsysteem (zie hiernaast)

2) Wie zich registreerde of liet registreren door ouders of familie krijgt een e-mail met daarin een link naar een (gratis) e-ticket en moet dit meebrengen op zondag 23 juni. Daar wordt a) gescand om te zien of het een geldig ticket is en b) een leeftijdscontrole gedaan.

Zodra we de maximum capaciteit hebben bereikt, stopt de voorverkoop én dus ook de registratie.

We schrijven in elk geval alle huidige ‘kopers’ van een ticket apart aan hiervoor en men zegge het voort via social media.

3) +16-jarigen die al een ticket kochten, hoeven niets extra te doen: hun ticket is een toegangsticket en registratie. Kocht je een weekendticket, dan is dit uiteraard voor beide dagen toegang én registratie voor zondag. Denk er wel aan nog je -16-jarigen te registreren dan indien dat nodig zou zijn.

Het is een beetje extra werk en moeite, maar het kost niets en helpt ons en de veiligheidsdiensten een hele stap vooruit. In ruil krijgen jullie een mooi en speciaal toegangsbandje als herinnering aan het optreden.