50 jaar Woodstock vieren met 7de editie Hoekstock

50 jaar Woodstock vieren met 7de editie Hoekstock

Voor de zevende keer nu al brengen we ‘one day of music, peace and love’ op Hoekstock aan de Rode Pijl in ‘den Hoek.’ Om 50 jaar Woodstock te vieren doen we dit met aangepaste live bands met onder meer Jacques Mees (de beste Bob Dylan uit de Benelux) en Louie Louie (een echte Woodstock tribute band). Aangevuld met de ambianceband Frituur Paula en het akoestische duo Peter en Petra.

Met trots stellen we ook dit jaar op Hoekstock deze Boomse trots voor: Shakedown Tim! Het geluid van een een vintage fat body gitaar, een piano, een strakke rhythm sectie én een bezielde zanger geeft een mix van low down blues, happy blues, wilde Memphis boogie, swing jazz, juke joint stomp met hier en daar een gospel. De band mikt daarmee op je heupen én op je ziel!

https://www.youtube.com/watch?v=sZKvqVz0BkM

Leuk nieuws: in het rijtje van muzikale grootheden van gisteren hebben we na Ray Cabrera of Big Bill een echt stuk Belpop-geschiedenis op de affiche met Lou De Pryck ofte Lou & The Hollywood Bananas.

Wellicht de meest internationale artiest die ooit op Hoekstock stond want hij verkocht miljoen platen van Kingston Kingston, Disco Samba en wat velen niet weten/wisten: Lou De Pryck was ook zanger van Ça plane pour moi en nog vele andere vrolijke hits … speciaal omdat het feest mag zijn op 21 september: na Louie Louie en voor Shakedown Tim. We welcome you and we welcome Lou, en hopelijk ook wat Bananas…

Hoekstock geen sterke affiche dit jaar? Bananen ja 🙂 Het wordt dus met zekerheid weer een feestje op één van de gezelligste pleintjes van Boom.

https://www.youtube.com/watch?v=RMkmUFr16pg