Hoekstock 8-ig wordt prachtig

Op 18 en 19 september kun je opnieuw naar Hoekstock, het sixties en seventies festival in Boom dat ditmaal uitzonderlijk naar het gemeentelijk park verhuist. Daar vind je twee dagen en op twee podia veel love, peace en muziek natuurlijk.

Voor de eerste keer is er trouwens een hippie-markt waar je leuke dingen kunt vinden die creatief zijn, of duurzaam, of bohemian-achtig.

Covid safe ticket

Opgelet: Hoekstock is geheel gratis maar we vragen wel een covid safe ticket. Wanneer krijg je dat:

  • je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt;
  • je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden;
  • je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;
  • je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.

Aan de inkompoort zullen onze medewerkers met een app jouw QR-code of digitaal covid safe ticket scannen. Je kan het ook op papier meebrengen uiteraard.

Enkel dankzij zo’n covid safe ticket kunnen we iedereen zonder mondmasker ten volle laten genieten van Hoekstock, en dansen, en zingen en feesten.

Het programma

– Zaterdag 18 september

14.30u – 14u50 : ‘Elvis’ (klein podium)

Deze Elvis van de lage langen moeten we niet meer voorstellen. Vaste gast in vele zomerbars krijgt hij nu het podium uit zijn tijdsvak.

15u – 15u45 : ZZ BOB (klein podium)

ZZ Bob

Deze groep muzikanten brengt een eerbetoon aan ZZ Top met veel liefde voor de Texas Blues rock. ZZ Bob brengt deze muzikaal lange periode tot leven, met nummers uit hun uitgebreide repertoire. Elk nummer dat ze brengen is ooit gespeeld door ZZ Top op een live podium. Sluit de ogen en je hoort ZZ Top, open je ogen en je ziet ZZ BoB wegens zanger met rauwe stem en baard natuurlijk.

16u – 17u : Wendy Honestly (groot podium)

Wendy Van Landeghem

Wendy Honestly zette haar eerste stappen in de showbusiness op de tonen van Purple Piano. Op aangeven van Monday Midnite (de zanger van Technotronic) begon ze zelf nummers te schrijven en werkte samen met DJ’s zoals Mark With a K and David Latour. Een jaar later had ze haar eerste gouden plaat te pakken met de song Lady Masquerade. Op Hoekstock brengt deze ‘red hot chili pepper’ nummers van CCR, 10 CC, Amy Winehouse, maar ook Madonna, Stevie Wonder of Selah Sue.

17u – 17u45 : Hash Bamboo Shuffle met Ferre Grignard Tribute (klein podium)

Hash Bamboo Shuffle brengt de muziek van de legendarische folk- en blueszanger Ferre Grignard weer tot leven met Rufus Michielsen (guitar/vocals), Laurent Pietsch (guitar/vocals) Philippe Golbert (drums, percussion, vocals) en Dylan Van Looy & Sean Willekens (Bass). Tegelijk ruw en puur, luid en subtiel.

18u – 20u : Woodstock Tribute Band (groot podium)

Woodstock tribute band

De Woodstock Tribute Band is een 8 man’s formatie die het overgrote deel van het Woodstock repertoire live ten gehore brengt. En dat doen ze op zo’n wijze dat het verschil met het origineel nauwelijks te horen is en dat is bijzonder, erg bijzonder. Zeker als je je realiseert dat de verschillen tussen de originele bands enorm zijn. Probeer maar eens muziek van Janis Joplin, Santana, The Who, Jimi Hendrix, The Band, CCR en vele anderen op een hoog niveau te spelen. De Woodstock Tribute Band doet dat schijnbaar moeiteloos.

Het is dan ook niet voor niets dat zij een van de meest gevraagde tribute bands van Nederland zijn. Zij brengen het publiek terug naar de flower power tijd met love, peace and happines. De positieve en opgetogen sfeer die de band weet te creëren wordt in heel Nederland geroemd. En nu dus ook in Boom.

20u – 21.30u : Louie Louie (klein podium)

Louie Louie

Louie Louie neemt je mee naar de jaren ’60 en beyond. Hopeloos verliefd op de platenkast van hun ouders brengt dit viertal gelijkgestemde zielen hommage aan hun helden: the Beatles, the Kinks, the Stones, the Doors, CCR en vele anderen.

Verwacht een vintage, analoge sound, trouw aan de positieve vibes en optimistische sfeer van de ’60’s. Groovy, baby! Stap mee met LOUIE LOUIE in de tijdmachine op een trip richting de beste pop- en rockhits uit de gouden jaren. Na hun succesvolle Woodstock-tour van 2019 brengen ze in 2020 de beste psychedelica.

21u45 tot sluit : The Great Pretenders (groot podium)

The Great Pretenders

Deze rock ’n rollband uit Kontich of all places heeft een sterke live reputatie opgebouwd. De jongste jaren zetten ze het kot op stelten in het Ace Café in Rumst, LaRiva, in het MAS, en zoveel feestjes meer. Wedden dat je meedanst en meezingt?

– Zondag 19 september

15u – 16u : Not The Beatles

Not The Beatles

Met hun audentiek Liverpools accent, hun originele Beatles kostuums, originele Beatles instrumenten en het stemgeluidvan Mc Cartney en Lennon dat zo identiek is, NOT THE BEATLES brengt al de beste hits met een vleugje humor enhet onvergetelijke sixties gevoel. Dit alles gecombineerd in een show dat u back in time meeneemt naar de hoogdagen van de fabuleuze Beatles.

17u – sluit : The Boom All Stars Band

De band bestaat uit Tim Ielegems, Roland Van Campenhout, Amel Serra Garcia, Ruth-Marie en Menno Buggenhout én Gregory Frateur (Dez Mona). Unieker kan het niet meer worden met deze Boom All Stars Band: stuk voor stuk muzikanten met een palmares om u tegen te zeggen en die we niet meer moeten voorstellen denken we.

Voor 1x samengebracht om deze aparte Hoekstock af te ronden. Benieuwd wat zij gaan brengen? Wij ook. En zij ook, hebben we ons laten vertellen. Niet te missen. Of wel, maar kom achteraf niet klagen hé