Gipsy Tipsy Tap

Sinds 17 december 2012 rijdt de Gypsy Tipsy Tap van de Kaaimannen rond: een opvallende zigeuner-tapwoonwagen die er net iets anders uit ziet. De wagen is te huur voor bedrijfsevents, wijkfeesten, festivalletjes, communie- en trouwpartijen, begrafenissen en dergelijke meer. Met twee window coolers, een dubbel tap, een koffiezet en alle bijhorende is de wagen volledig uitgerust voor elk feestje.

Er zijn verschillende formules mogelijk voor de huur van de tapwagen, met of zonder personeel, met of zonder transport, al dan niet gevuld met dranken, met of zonder animatie door de zigeuners van de Kaaimannen.

In principe is de wagen enkel te huur in de Rupelstreek – Vaartland, maar in bepaalde gevallen zijn uitzonderingen mogelijk. Verenigingen genieten van een voorkeurstarief ten opzichte van louter commerciële activiteiten. De opbrengsten gaan integraal naar Theater aan Twater.

Verenigingen, vriendenkringen, families of particulieren genieten van een voorkeurstarief ten opzichte van louter commerciële activiteiten. Er is al een verhuurformule van 125 euro per dag.

Opgelet: in principe is de wagen enkel te huur in de Rupelstreek – Vaartland, maar in bepaalde gevallen zijn uitzonderingen mogelijk. Mail ons via kaaimannen@telenet.be